Greqia dhe Gjermania nuk humbasin kohë, nxjerrin të parat pasaportat e vaksinimit!

Written by on 03/06/2021

Greqia dhe Gjermania janë dy shtetet e para që kanë prezantuar sistemet e tyre të certifikatës së vaksinimit për udhëtarët. Në vijim edhe vende të tjera, ekonomia e të cilave varet shumë nga turizmi pritet  t’i bashkohen këtij procesi, më herët sesa data e parashikuar e 1 korrikut.

Dokumentet do të kenë formatin dixhital dhe prej letre. Ato do të jenë falas, të shpërndara në gjuhën kombëtare dhe anglisht dhe do të jenë të vlefshme në të gjitha vendet e bllokut për udhëtimet./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist