Greqi, investimet ne turizem gjithnje ne rritje!

Written by on 18/12/2018

Investimet ne Greqi vazhdojne te lulezojne ne turizem. Sipas, informacioneve nga autoritetet greke te turizmit rritja vjetore prej 1.1 per qind e regjistruar ne tremujorin e trete te vitit ishte kryesisht fale rritjes se te ardhurave nga turizmi dhe ne grumbullimin e produkteve. Ne sektorin e turizmit dhe hoteleve, planet e investimeve per vitet e ardhshme vleresohen te arrijne ose tejkalojne 8 miliarde euro. Keto projekte shkojne per permiresimin dhe ndertimin e njesive te reja te hoteleve ne zhvillimin e komplekseve te turizmit qe kombinojne hotele, fusha golfi dhe faciliteteve te tjera.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist