Grate e Google protestojne ndaj kompanise!

Written by on 02/11/2018

Stafi i Google në mbarë botën ka protestuar në një mënyrë të paprecedentë ndaj trajtimit që i bën kompania femrave. Punonjësit e kanë lënë punën e kanë dalë nga zyrat, ndërsa i bënë të qarta kërkesat e tyre kryesore. Ata pretendojnë më së pari ndryshime në mënyrën se si trajtohen nga firma dyshimet për sjellje të pahijshme seksuale, përfshirë thirrjet për fundin e arbitrimit të detyruar, lëvizje kjo që ua mundëson viktimave paditjen. Shefi ekzekutiv i Google i tha stafit se e mbështet të drejtën e tij për të ndërmarrë këtë veprim. Mes atyre që iu bashkuan nismës ishin punonjësit e Google në Zyrih, Londër, Tokio, Singapor dhe Berlin.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist