Google bën blerjen e radhës!

Written by on 07/06/2019

 

 

Google pritet të blejë këtë vit”Looker”, softuerin e inteligjencës së biznesit. Platforma e madhe analitike e të dhënave që ndihmon në shqyrtimin, analizimin, dhe shpërndarjen e analizave të biznesit në kohë reale do ti bashkohet Google Cloud sapo blerja të jetë e plotë. Sipas drejtorit ekzekutiv të Google Cloud, kompania Looker do ti ofrojë biznesit të tyre dy aftësi të rëndësishme si monitorimin e biznesit në mënyrë të qëndrueshme dhe ofrimin e një platforme të fuqishme analitike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist