Gjobiten hotelet me shtreter ekstra ne dhoma dyshe

Written by on 10/08/2018

Gjobiten hotelet ne Majorca, shtreter ekstra ne dhoma dysheHotelet ne Majorke me tre dhe kater yje po akuzohen se po vendosin shtreter ekstra ne dhoma dyshe.Sipas qeverise spanjolle dhe organizatave te turizmit, nje gje e tille ka çuar ne nje mbigopje te numrit te pushesve ne keto hotele, duke rritur punen per stafin e tyre dhe mbi te gjitha e shoqeruar kjo me asnje rritje page per ta. Qeveria po ndermerr masa qe ta ndaloje nje praktike te tille, duke vendosur gjoba kundrejt hoteleve me tre dhe kater yje.Gjate veres se vitit te kaluar, ndaj 32 hoteleve u ndermoren masa.Sipas ligjit hoteleve u lejohet qe te vendosin shtreter vetem per femije nen moshen 12 vjeç.Vendosja e shtreterve ekstra mund te perbeje nje rrezik ne drejtim te sigurise ne rast te ndonje emergjence.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist