Gjirokastra pergatitet per sezonin, me shume siguri rrugore! 

Written by on 16/04/2018

Gjirokastra pergatitet per sezonin, me shume siguri rrugore! 

Permiresimi i infrastruktures rrugore ne hyrje te qytetit te Gjirokastres si dhe plotesimi me bordura i rrugeve nacionale Tepelene-Kakavije, Gjirokaster-Sarande dhe Tepelene-Gjirokaster, do te lehtesojne levizshmerine e vizitoreve dhe turisteve kete sezon turistik ne Prefekturen Gjirokaster. Keto u theksuan gjate nje takimi te fundit te autoriteteve drejtuese dhe atyre te turizmit ne kete rajon per prezantimin e planit per sezonin turistik te ketij viti. Masat per siguri me te larte ne prag te sezonit turistik do te jene te nderlidhura me te gjitha institucionet duke pasur parasysh te gjitha dimensionet turistike qe ofron Gjirokastra.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist