Gjirokastra ka arritur nje rekord te ri turistesh nga janari ne shtator!

Written by on 02/11/2018

Kete vit, numri i turisteve qe kane vizituar qytetin historik te Gjirokastres ka shenuar nje rritje te konsiderueshme, ku vetem per periudhen janar-shtator numri i tyre arriti shifrat e 151 mije vizitoreve. Keto shifra u bene publike gjate analizes se sotme te kryer ne qarkun e Gjirokastres mbi sezonin turistik, per te diskutuar edhe mbi masat qe do te merren per periudhen ne vazhdim. Gjate takimit u vu ne dukje se ne zbatim te detyrave te Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit dhe nga informacionet e derguara, rezulton se eshte punuar me perkushtim nga te gjithe aktoret kryesore per marrjen e masave dhe zbatimin e detyrave perkatese per mikpritjen e turisteve vendas dhe te huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist