Gjirokastra e gjitha në proces restaurimi!

Written by on 16/10/2021

Në Gjirokastër vijon puna për restaurimin e disa rrugëve, kalave dhe muzeve të rëndësishme. Punimet përfshijnë rindërtimit e kalldrëmit, sistemimin e muzeve, restaurimin e shtegut “Kronikë në gur” dhe kthimi në muze i shtëpisë së shkrimtarit Ismail Kadaresë.

Objektivi kryesor sipas Ministrisë së Kulturës është investimi pa cënuar identitetin e qytetit të Gjirokastrës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background