Gjirokastra cel sezonin turistik!

Written by on 11/05/2018

Gjirokastra ka çelur sezonin e ri turistik. Aktivitetet u shtrine ne te gjithe qytetin e gurte por kryesisht ne pazarin karakteristik qe solli jo vetem prodhimet me te mira vendase por edhe evente kulturore e artistike per vizitoret vendas dhe turistet e huaj. Pritet qe 2018 te sjelle dyfishim te numrit te turisteve ne Gjirokaster nderkohe qe qyteti mbetete perzgjedhje kryesore per turizmin kulturor. I pranishem ne aktivitetet per celjen e sezonit turistik ne Gjirokaster ishte dhe presidenti i vendit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist