Gjirokaster, Pazari i restauruar, nje vlere e jashtezakonshme per qytetin!

Written by on 27/10/2018

Ne Gjirokaster ka perfunduar restaurimi i pazarit. Sipas Bashkise se qytetit me restaurimin e fasadave dhe çative te Pazarit te Gjirokastres, qytetit i eshte rikthyer e rifreskuar zona historike, ndersa Shqiperise nje perle arkitekturore. Tashme jo vetem tregtaret, pronaret e restoranteve apo te hoteleve e te gjithe banoret e qytetit por edhe turistet e huaj do te njohin vlerat dhe bukurine qe perçon tani pazari. Nderkohe projekti vijon me fazen e restaurimit te kalldremit, per ta perfeksionuar Pazarin ne detaje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist