Gjerogjia ndalon makinat e erreta!

Written by on 10/04/2018

Gjerogjia ndalon makinat e erreta!

Qeveria e Gjeorgjise u ka ndaluar zyrtareve qeveritare te drejtojne automjete me ngjyre te zeze. Kryeministri i ketij vendi tha se ky hap paraqet fundin e eres se automjeteve te renda dhe te erreta dhe kalimin ne nje transport me te pranueshem shoqeror. Tashme te gjitha sherbimet shteterore jane te detyruara te paraqesin planin per blerjen e veturave te reja, ndersa nje pjese e flotes do te jene modele ekologjike. Ne fillim te ketij viti, Turkmenistani ndaloi perdorimin e makinave te zeza per te gjithe qytetaret, por arsyeja ne kete shtet ishte se ngjyra e zeze shpesh mund te ndikoje edhe si shkaktare e aksidenteve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist