Gjermania ndryshon strategji, ja ku do bazohet për masat kufizuese

Written by on 08/09/2021

Gjermania do të marrë masa kufizuese në 16 landet e saj, bazuar në numrin e shtrimeve nëpër spitale. Gjithashtu, do të merren parasysh edhe treguesit e tjerë, si numri i infeksioneve të reja për 100.000 banorë në shtatë ditë, kapaciteti i disponueshëm i kujdesit intensiv dhe numri i personave të vaksinuar.

Deri më sot, 61,4% e popullsisë në Gjermani është plotësisht e vaksinuar./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist