Gjermania me 700 hotele te reja ne 3 vitet e ardhshme!

Written by on 02/05/2018

 

 

Sektori hotelier ne Gjermani vijon te zgjerohet. Sipas te dhenave te fundit 700 hotele te reja jane planifikuar te ndertohen ne 3 vitet e ardhshme ne kete vend. Kjo do te thote 10 mije dhoma me shume per vizitoret dhe nje investim prej 17 miliard eurosh. Ekonomia e mire, qendrueshmeria politike dhe normat e interesit zero jane disa nga faktoret qe e bejne Gjermanine destinacionin e trete europian me te preferuar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist