Gjermania gati të hapë një ndërtesë të rëndësishme historike, atraksion unik për turistët!

Written by on 04/12/2020

Berlini është gati të hapë një pallat të shekullit XV, që dikur i përkiste mbretit. Ai do të strehojë koleksione të rëndësishme nga dy muze shtetërore dhe objekte që përshkruajnë historinë e Berlinit. Përzierja e barokut me stilin modern të pallatit megjithëse ka qenë shumë i diskutuar, është ridizejnuar dhe rindërtuar plotësisht.  Ndër të tjerash, projekti është mbështetur edhe nga kancelarja Angela Merkel.


Current track

Title

Artist

Background