Gjermania fokusohet tek turizmi i qendrueshem

Written by on 12/07/2018

Gjermania fokusohet tek turizmi i qendrueshem

Enti gjerman i turizmit do te perqendrohet ne promovimin e turizmit te qendrueshem ne vend. Sipas njoftimeve te fundit jane kater drejtime kryesore ku do te perqendrohet filozofia e turizmit ekologjik ne Gjermani gjate ektyre viteve: transporti, strukturat e pushimit, gastronomia dhe ofertat turistike. Pothuajse ne te gjithe vendin do te organizohen evente inetersante argetuese dhe sensibilizuese per turizmin e qendrueshem. Viti 2018 eshte Viti i Gastronomise ne Gjermani ku do te kete aktivitet te ndryshme kulinarie ne shume qytete gjermane.

germany

germany


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist