Gjermania, Finlanda dhe Irlanda, vendet më të pasigurta të BE -së për udhëtime!

Written by on 16/10/2021

Situata e COVID-19 është përkeqësuar në Gjermani, Finlandë dhe Irlandë, gjë që i bën ato ndër vendet më të pasigurta në bllok për të udhëtuar. Këto tre vende janë aktualisht pjesë e listës së kuqe pasi kanë regjistruar 72 deri në 200 raste të infeksionit COVID-19 për 100.000 banorë dhe kanë pasur një shkallë pozitiviteti tepër të lartë.

Si rrjedhojë Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve ka këshilluar kufizimet më të rrepta të hyrjes ndaj gjermanëve, finlandezëve dhe irlandezëve./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist