Gjermani, urdherohet terheqja nga tregu e 73 mije automjeteve Opel!

Written by on 22/10/2018

Autoriteteti i transportit ne Gjermani ka urdheruar prodhuesin e makinave Opel te te terheqe 73.000 automjete diezel ne mbare boten, te cilat ishin konfiguruar te mashtronin testet e emisioneve rregullatore.Autoriteti “urdheroi nje terheqje te detyrueshme me 17 tetor” per Opel Insignia, Cascada dhe Zafira qe permbushin standardet e fundit te emetimeve te Euro 6 te prodhuara midis 2013 dhe 2016, duke deklaruar se ishin pajisur me nje pajisje te paligjshme.Nje softuer i tille eshte projektuar per te bere qe automjetet te duken me pak ndotes gjate testeve te rregullatoreve sesa ne ndodhte vertete ne rruge.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist