Gjermani/Rritet sërish kërkesa për azil politik

Written by on 18/10/2021

Në Gjermani kërkesa për azil politik është rritur sërish. Zyra Federale për Migracionin dhe Refugjatët bën të ditur se numri i aplikimeve deri në fund të shtatorit ishte 35.2% më shumë se në të njëjtën periudhë të një viti më parë. Rreth 19.5% rezultojnë të jenë fëmijë nën moshën 1 vjeç, të lindur në Gjermani.

Shumica e azilkërkuesve, të cilët kanë aplikuar për mbrojtje për herë të parë, vijnë nga Siria, Afganistani dhe Iraku./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist