GIZ projekt per impiantet e ujrave te zeza ne Vlore e Orikum kete sezon!

Written by on 29/05/2018

Shoqeria Gjermane per Bashkepunimin Nderkombetar, eshte angazhuar ne nje projekt ku do te nderhyhet me investime ne impiantet e pastrimit te ujerave te ndotura ne Vlore dhe Orikum dhe per kete ka kryer nje takim me specialiste te Ujesjelles-Kanalizime ne qytetin e Vlores. Perfaqesuesit inspektuan nga afer edhe impiantet e pastrimit te ujerave te ndotura, duke pare situaten e tyre per te pergatitur me pas projektin e nevojshem. Impiantet e pastrimit te ujerave te ndotura ne Vlore dhe Orikum jane shume te rendesishme edhe ne drejtim te zhvillimit te turizmit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist