Gentian Mema: Bashkia Shkoder nje kalendar te gjere aktivitetesh per sezonin veror!

Written by on 06/04/2019

 Ne diten e dyte te Panairit Nderkombetar te Turizmit Tirana 2019, Radio Travel sjell te tjere pjesmarres qe shpalosin ofertat e tyre per kete sezon! Drejtori i Drejtorise se Turizmit prane Bashkise Shkoder, Z. Gentian Mema ne nje lidhje te drejtperdrejte me Radio Travel u shpreh se kjo drejtori ka gati nje kalendar te ngjeshur me aktivitete sa I perket sezonit veror. Shkodra ofron nje game te gjere te tipologjive te turizmit dhe pervec plazhit ne Velipoje qe me se shumti preferohet nga shqiptaret e Kosoves- u shpreh Z.Mema, – ka nje interes te jashtezakonshem nga turistet e huaj per zonen e Alpeve te Shqiperise. Z.Memaj beri te ditur gjithashtu se Bashkia Shkoder ka gati tashme dhe gudiat turistike te qytetit te printuara per cdo turist .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist