Gati projekti per restaurimin e Kalase se Rozafes

Written by on 17/08/2018

 

Keshilli Kombetar i Restaurimeve ka miratuar projektin per: “Nderhyrje restauruese ne Kalane e Shkodres”.Projekti i hartuar nga Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare Shkoder parashikon nderhyrje konservuese dhe restauruese ne muret e kalase.Kalaja e Rozafes ne Shkoder eshte nje vend atraktiv ku historia, arkitektura, peizazhi fantastik nderthuren ne menyre te perkryer, po mahnit gjithnje e me shume turistet e huaj dhe ata vendas,dhe keto nderhyrje jane te nevojshme pasi i kthejne keto vende ne atraksione te denja per turistet.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist