Gati projekti ekoturistik per parkun ujor Drilon –Tushemisht!

Written by on 19/09/2018

 

Ka perfunduar  konkursi per hartimin e projektit te parkut ujor per zhvillimin e qendrueshem turistik per zonen Drilon-Tushemisht. Bashkia e Pogradecit ben te ditur se u zgjodh nje nga pese projektet e paraqitura nga pese kompani shume prestigjioze nderkombetare. Me hartimin e ketij projekti sigurohet nje shnderrim total i fytyres se zones Drilon-Tushemisht, duke e kthyer zonen ne nje nga destinacionet me atraktive ne vend, duke e pasuruar me nje muze ujor, rinovimin e fasadave ekzistuese, permiresim dhe zhvillim infrastrukture bashkekohore dhe rimodelim i siperfaqes ujore. Projekti gjithashtu synon ta transformoje zonen ne nje destinacion te pakrahasueshem ekoturistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist