Gati per zbatim projekti i autostrades Thumane – Fushe Kruje – Kashar

Written by on 03/07/2018

Gati per zbatim projekti i autostrades Thumane – Fushe Kruje – Kashar
 
Autostrada Thumane-Fushe Kruje-Kashar, qe lidh me infrastrukture moderne veriun e Shqiperise e Kosoven me aeroportin “Nene Tereza” e me Portin e Durresit eshte ne fazen finale te pergatitjes per zbatim. Sipas autoriteteve te vendit kjo do te jete nje autostrade sipas standardeve europiane. Autostrada Thumane-Fushe Kruje-Kashar, pjese e korridorit blu eshte e kategorise A, ka nje gjatesi prej 21 km dhe gjeresi 28 metra. Shpejtesia e projektuar eshte 140 km/ore me 2 korsi nga 3,75 metra per karrexhate dhe me nje korsi emergjencash 3 metra ne secilen ane. Autostrada ka 14 nenkalime dhe eshte ndertuar sipas standardeve europiane.
 

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist