Gati gjysma e popullsisë e vaksinuar, vendi hap të gjitha shërbimet!

Written by on 22/02/2021

Deri më tani, pothuajse gjysma e popullsisë së Izraelit është vaksinuar. Për këtë arsye, autoritetet në vend kanë vendosur që të hapin dyqanet dhe shumicën e aktiviteteve për qytetarët. Gjithsesi këta të fundit duhet të kenë me vete pasaportën e vaksinës nëse duan të vizitojnë palestrat dhe hotelet.

Image result for israel

Qytetarët që kanë marrë të dyja dozat e vaksinës Covid-19, kanë mundësi të lëvizin kudo, pasi të jenë pajisur me autorizimin nga Ministria e Shëndetësisë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist