Funjdava festive e ka emrin Ohër-Strugë!

Written by on 27/04/2019

Nëse moti do të jetë i qëndrueshëm , kjo fundjavë do jetë festive në Ohër dhe Strugë. Asosacioni
i Hotelerisë në Maqedoni ka deklaruar se hotelet dhe objektet e tjera akomoduase janë thuajse të
mbushura. Ohri pret më tepër turistë nga vendet fqinje, ndërkohë që nuk mungojnë as rezervimet
nga vendet e tjera ballkanike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist