Fundjavat në Gjirokastër, plot me vizitor vendas dhe të huaj!

Written by on 17/07/2021

Nga janari në qershor,kalaja dhe parku arkeologjik “Antigone” në Gjirokastër  janë vizituar nga 13.212 vizitorë vendas dhe të huaj. Kryetari i bashkisë, Flamur Golemi shprehet se turistët që vizitojnë qytetin e gurtë mbeten përherë të mahnitur nga paketa e plotë turistike që u ofron qyteti dhe rrethinat përreth.

Gjirokastra po renditet përherë e më shumë në qytetet elitare të turizmit shqiptar, duke thithur një numër gjithnjë në rritje të turistëve./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background