Fshati i braktisur ne Zelanden e Re del ne shitje per 1.8 milione$!

Written by on 05/11/2018

Milioneret te cilet kerkojne nje vend te larget e teper interesant per te qendruar vetem, e kane tashme nje zgjidhje. Nje fshat i braktisur ne Zelanden e Re mund t’i hyje ne pune. Ne fshat ndodhen 8 shtepi, nje shtepize kryesore, nje restorant dhe nje market. Dhe te gjitha mund ta blini vetem per 1.8 milione dollare. Lake Waitaki Village, i vendosur ne South Island, u ngrit ne vitet 1930 per t’i akomoduar punetoret e nje dige aty afer. Mbi 40 familje u zhvendosen ne fshat, por ne vitin 1989 u larguan per shkak se sistemi i digave u be i automatizuar dhe punonjesit nuk ishin me te nevojshem. Pas pothuajse 30 vitesh i braktisur, fshati 14 hektare eshte vendosur ne shitje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist