Francezet preferojne me shume atraksionet e vendeve te tjera!

Written by on 19/05/2018

Sipas nje studimi te fundit te kryer ne France, rezultoi se pjesa me e madhe e francezeve nuk e kane vizituar kullen Eiffel apo katedrale Notre Dame, por ne vend te ketyre atraksioneve turistike kane vizituar “Syrin e Londres” dhe Pallatin Mbreteror ne Angli.Pjesa me e madhe e tyre shprehen se ata nuk shkojne t’i vizitojne ato nga frika se mos perballen me turma te medha turistesh te huaj apo edhe sepse atraksione te tilla per ta nuk eshte se jane shume te veçanta dhe per te cilat nuk ia vlen te shpenzosh bileta aq te larta per t’i pare. Ndersa kur ata u pyeten se cilat ishin atraksionet qe kishin vizituar jashte kufijeve franceze, 46 per qind e tyre u shrpehen se kishin vizituar “Syrin e Londres” dhe 44 per qind e tyre Pallatin Mbreterore. Ne listen e pese prej vendeve me te vizituara nga francezet jashte kufijeve te tyre ishin Statuja e Lirese ne Amerike, Koloseu ne Rome dhe katedralja “Sagrada Familia” ne Barcelone.


Current track

Title

Artist

Background