“Francesca on the top of the world” kesaj radhe ne Prishtine!

Written by on 23/04/2018

“Francesca on the top of the world” kesaj radhe ne Prishtine!

 

Gazetarja dhe udhetarja e njohur italiane, Francesca Masotti ka publikuar se fundmi nje shkrim promovues per Prishtinen turistike ne blogun e saj turistik. Kosova per te eshte nje nga vendet me te bukura ne bote dhe me njerezit me te sjellshem. Sipas gazetares megjithe varferine ekonomike te nje pjese te madhe te popullsis dhe padrejtesite e vuajtura shqiptaret e Kosoves nuk e kane humbur humanizmin e madh, qe i karakterizon ata duke i bere njerezit me dinjitoze ne bote. Artikulli ndalet ne udhetimin qe Masotti ka bere ne Prishtine ku ka permendur disa prej atraksioneve must te kryeqytetit kosovar te cilat jane Bulevardi “Nene Tereza”; Muzeu Etnografik “Emin Gjiku”; Monumenti Newborn apo Katedralja Katolike “Nene Tereza”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist