Franca, taksë kompanive të internetit

Written by on 12/07/2019

Senati francez ka miratuar propozimin e qeverisë për të taksuar gjigandët e informatikës. Taksa do të aplikohet në më shumë se 30 kompani duke përfshirë “Google”, “Amazon”, “Facebook” dhe “Apple”. Nga kjo taksë parashikohet të hyjnë në arkat e shtetit rreth 400 milion euro për vitin 2019. Franca është një ndër vendet e para që e aplikon këtë lloj takse.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist