Franca shpreh sërish solidaritet ndaj shqiptarëve, ja kur do të organizohet konferenca ndërkombëtare e donacioneve!

Written by on 13/12/2019

Presidenti francez Emanuel Macron ka shprehur në deklaratën e tij në hapjen  e Këshillit Europian , solidaritetin me popullin shqiptar pas tërmetit të 26 nëntorit. Macron ka theksuar se Bashkimi Europian do të ofrojë politkë ndihme dhe do të organizojë një konferencë ndërkombëtarësh donatorësh në dhjetor ose në janar. “Shpresoj që ne si europianë të marrin përgjegjësitë tona për të  patur një politikë ndihme për shqiptarët”, ka thënë presidenti francez.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist