Franca , për të tetin vit radhaz merr vendin e parë për cilësinë kombëtare! Amerika befason me renditjen!

Written by on 29/11/2019

Indeksi i Cilësisë së Kombësisë së këtij viti, e ka renditur sërish në vend të parë Francën, ndërsa Mbretërinë e Bashkuar në vend të tetë dhe sipas autorëve të këtij indeksi, kjo e fundit pritet të humbasë pikë kryesisht nga BREXIT. Holanda dhe Gjermania janë renditur pas Francës e cila ka marrë vendin e parë kryesisht për shkak të avantazhit që gëzojnë shetasit e saj sipas nivelit të stabilitetit, paqes,zhvillimit njerëzor dhe lirisë për të udhëtuar që qytetarët kanë. Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë renditur në vendin e 25-të.

 


Current track

Title

Artist

Background