Franca, kontrolle në kufi gjatë sezonit të festave!

Written by on 04/12/2020

Me ardhjen e festave Franca do të shtojë ndjeshëm kontrollet kufitare. Qëllimi është evitimi i infektimeve për qytetarët francezë, ndërsa pushuesit në kthim do të detyrohen të qëndrojnë në karantinë për shtatë ditë. Siç është bërë e ditur edhe më herët, teleferikët dhe infrastruktura tjetër e domosdoshme për sportet dimërore si të bërit ski, baret dhe restorantet, nuk do të jenë të hapura pasi vendi po përpiqet të evitojë një valë të tretë të koronavirusit.

A new border police


Current track

Title

Artist