Franca fut Rusinë në listën e vendeve të rrezikshme prej virusit!

Written by on 25/06/2021

Autoritetet franceze kanë shtuar Rusinë në listën e vendeve të kuqe, për shkak të mutacioneve të virusit dhe një numri të lartë të rasteve. Si rezultat, vetëm udhëtarët që kanë një qëllim të fortë të udhëtimit mund të hyjnë në Francë.

Ata do të duhet të paraqesin rezultatet e testit PCR të bërë brenda 48 orëve të fundit, si dhe t’i nënshtrohen testimit pas mbërritjes në Francë. /radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background