Franca “braktis” Shtetet e Bashkuara të Amerikës!Ja cila është arsyeja!

Written by on 26/11/2019

Franca nuk do të ndjekë Shtetet e Bashkuara në përjashtimin e kompanisë kineze “Huawei” nga ofrimi i nfrastrukturës për rrjetin e saj të gjeneratës tjetër 5G, por do të ketë fuqinë të bëjë vetting për të gjithë prodhuesit e pajisjeve për çdo kërcënim të mundshëm të sigurisë, u shpreh një ministër.Rregullatori francez i telekomunikacionit Arcep nisi të enjten shitjen e shumëpritur të spektrit 5G, duke i dhënë fund muajve të debatit intensiv midis operatorëve të telekomit të vendit dhe autoriteteve se si të vendosin më mirë teknologjinë e re ultra të shpejtë të internetit celular.“Ne nuk synojmë një prodhues të pajisjeve”, tha Ministri i Ekonomisë Agnes Pannier-Runacher për televizionin BFM Business. “Nuk ka përjashtim.” Operatorët e telekomunikacionit do të duhet të kërkojnë leje nga kryeministri për projektet e tyre të rrjetit 5G, dhe të marrin lejen bazuar në konsideratat e sigurisë kombëtare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist