Franca bashkepunon me “Facebook” per sigurine online!

Written by on 13/11/2018

Franca dhe ”Facebook” do te punojne se bashku per kontrollin e permbajtjeve ne rrjetet sociale dhe ne internet. Deklaraten e ka bere se fundmi ne Paris presidenti francez Emmanuel Macron. “Facebook” se shpejti do te prese nje delegacion te rregullatoreve franceze, te cilet do te kene si detyre me ekspertet e ”Facebook” te hartojne rekomandime te sakta dhe konkrete ne lidhje me luften kunder permbajtjeve me tone urrejtjeje dhe fyese. Bashkepunimi synon te garantoje qe platformat kryesore te zbatojne nje nivel te larte cilesie ne maturine e permbajtjeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist