Fluturimi Zyrih-Tiranë, më pak se dy orë!

Written by on 05/04/2019

Fluturimi i parë ”Edelweiss” që lidhë Tiranën dhe Zyrihun, u mirepritur ne fillim et kesaj jave nga Shqiptarët që jetojnë në Zvicër, turistët zviceranë dhe investitorët qe do të kenë mundësinë për të arritur në Tiranë nga Zyrihu në më pak se dy orë. Kjo linjë do të fluturojë nga Zyrihu në Tiranë dhe anasjelltas dy herë në javë, respektivisht çdo të hënë dhe të premte. Kompania zvicerane operon fluturime të planifikuara në 70 destinacione në 34 vende. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës njoftoi afatin kohor të fluturimit duke sqaruar se linja e re do të ofrojë qasje të drejtpërdrejtë në qytetin më të madh të Zvicrës, me një popullsi prej 380,000 dhe me mbi një milion njerëz që jetojnë në rajon.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist