Fluturimet me vonesat me te gjata ne 2018

Written by on 03/01/2019

Fluturimet me vonesat me te gjata ne 2018

Viti 2018 ka qene nje vit me vonesa te theksuara ne fluturime. Airhelp ka sjelle nje liste te fluturimeve me vonesat me te larta per vitin qe lame pas. Fluturimi qe ka pasur vonesen me te larte gjate 2018, ka qene ai qe lidhte Mykonosin me Gatwick. 3 nga 4 fluturime u vonuan nga ishulli grek i Mykonisit ne Gatewick gjate periudhes 1 janar deri me 10 tetor 2018. Fluturimi nga Lisbona ne aeroportin e Ciampino te Romes dhe nga Lisbona ne Aeroportin e  Charleroi te Brukselit, eshte itinerar me vonesta me te larta, me rreth 74% dhe 73% secili te fluturimeve te vonuara gjate 2018. Itinerari nga aeroporti i Gatwick ne Bukuresht, Rumani, eshte nje tjeter rruge e cila ka shenuar vonesa me rreth 71 per qind te pasagjereve qe kane vuajtur nga vonesa te tilla.Ne krakasim me te gjitha vendet e tjera ne Europe, Anglia e kryeson serish listen si shteti me numrin me te medh te vonesave


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist