Fluks vizitorësh në Ujërat Termale të Bënjës

Written by on 14/09/2021

13 km larg qytetit të Përmetit, Ujërat Termale të Bënjës vijojnë të tërheqin një numër të lartë vizitorësh. Edhe pse shtator, Administrata e Zonave të Mbrojtura Gjirokastër bën të ditur se fluksi dhe interesi i turistëve është tepër i lartë.

 

Peisazhi i rrallë, ngrohtësia e ujërave termale dhe vetitë kurative të tyre janë disa nga elementët kryesorë që tërheqin turistë vendas, por edhe të huaj./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist