Fluks i kroçerave dhe jahteve turistike në Sarandë

Written by on 05/07/2021

Që prej janarit të këtij viti deri në 30 qershor, portin e Sarandës e kanë vizituar 163 jahte luksoze dhe veliera. Gjatë muajit qershor u vu re veçanërisht një fluks i kroçerave dhe jahteve turistike.

Saranda konsiderohet si një nga qendrat turistike më tërheqëse në jug të Shqipërisë e cila frekuentohet nga turistët dhe vizitorët e shumtë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist