Filipine , një diplomë- dhjetë pemë!

Written by on 31/05/2019

 

 

Një ligj i ri në Filipine u kërkon studentëve që do të diplomohen në shkollat e mesme dhe kolegj që para se të marrin diploma , të mbjellin së paku dhjetë pemë. Formalizimi i traditës së mbjelljes së pemëve pas diplomimit, kontribon edhe në ndryshimet klimatike. Qeveria vendase shpreson se ky projektligj do të ndihmojë në krijimin e mirëkuptimit mjedisor për brezat e ardhshëm dhe tejçimin e iniciativave ekologjike. Nëse lifji respektohet si duhet, më shumë se 500 miliardë pemë do të mbillen për çdo brez.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist