Fiat dhe Renault – zyrtarizimi i bashkepunimit qe do trondise tregun e prodhimit te automjeteve!

Written by on 27/05/2019

Fiat pritet t’i bashkohet Renault këtë javë. Partneri i Renault për dy dekada ,Nissan nuk është përfshirë pavarësisht lidhjes që do krijojë transaksioni i trefishtë. Bashkimi i kompanive të fuqishme mendohet se ka ardhur si pasojë e presionit për të mbajtur në fuqi tregun dhe për të zhvilluar teknologjitë e reja të prodhimit të automjeteve. Nëse Fiat e zyrtarizon aleancën me Renault-Nissan –Mitsubishi, do të ishte krijimi i prodhuesit më të madh të makinave në botë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist