Festat po afrojnë autoritetet paralajmërojnë tregtarët e lëndëve piroteknike!

Written by on 16/12/2019

 

 

Policia e shtetit ka njoftuar se ka shtuar masat për parandalimin e hedhjes në treg të lëndëve piroteknike dhe fishekzjarreve dhe përdorimin  civil, që rrezikojnë sigurinë publike dhe shëndetin e qytetarëve. Masat e shtuara konsistojnë në rritjen e kontrollit të terrritorit për zbatimin e kritereve të prodhimit, magazinimit dhe përdorimin e fishekzjarreve në prag të Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Ushtrimin e kontrolleve çdo ditë për verifikimin e aktivitetit të subjekteve të licensuara dhe njësive që tregojnë fishekzjarre ,nëse tregtojnë ato sipas përcaktimeve “Artikuj të lejuar e të ndaluar”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist