Festat mbushin bujtinat e destinacioneve malore ne Shqiperi!

Written by on 24/12/2018

Festat mbushin bujtinat e destinacioneve malore ne Shqiperi
Destinacionet malore brenda vendit mbeten me te preferuarat kete sezon ku bujtinat
ne Valbone, Theth, Boge, Razem si dhe Dardhe e Voskopoje jane thuajse teresisht te
rezervuara per Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.  Sezoni i turizmit te bardhe ka sjelle
rekord rezervimesh per keto destinacione ku prania e debores eshte me e madhe. Moti
ka favorizuar kete fundvit turistet drejt ketyre destinacioneve pasi nuk ka pasur
bllokim rrugesh nga debora.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist