Festat e nentorit, MHK kryeson per numrin e vizitoreve!

Written by on 02/12/2018

Ditet e festave te nentorit u shfrytezuan nga vizitoret shqiptare por jo vetem per nje vizite ne institucionet e artit dhe historise. Muzeu Historik Kombetar ishte atraksioni me i preferuar kulturor i shqiptareve gjate 28-29 nentorit. Gjate ketyre dy diteve Muzeu Historik Kombetar u vizitua nga 2381 vizitore. Jeta artistike dhe kulturore ne kryeqytet çdo dite e me shume po terheq publik ku vizita te shumta pati edhe ne Galerine Kombetare te Arteve si dhe ne muzeumet BunkArt.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist