Festat e fundvitit, dyndje në pikat kufitare. Masa të reja për të shmangur radhët e gjata!

Written by on 30/12/2019

Përgjatë javës, nëpërmjet pikave të kalimit të kontrollit kufitar hyrës në Shqipëri mbi 250 mijë shtetas dhe 70 mijë automejte. Policia kufitare në të gjitha pikat e kalimit vijon zbatimin e masave për eleminimin e radhëve dhe krijimin e lehtësirave ligjore duke aplikuar kontrollet e lehtësuara kufitare. Kontrollet janë shtuar në ditën e fundit për të parandaluar incidente të mundshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist