Festa e “Shën Triadhës”, mundësi e shtuar e turizmit

Written by on 22/06/2019

 

 

Zvirina në Korçë ka kremtuar  festën e “Shën Triadhës”, e cila  cilësohet mundësi e shtuar e turizmit për fshatin e bekuar nga natyra. Festa e vjetër është kthyer në traditë të përvitshme. Panairet e prodhimeve bio, tradita dhe festa e Zvirnisë pjesë e programit “ 100 fshatra” janë promovuar në gjatë dy ditëve festive për vizitorët.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist