Familjet shqiptare në mbijetesë , ja sa të ardhura marrin!

Written by on 10/05/2019

Pjesa më e madhe e familjeve shqiptare shpenzojnë 50% më shumë sesa të ardhurat që marrin. Jetesa për një familje mesatare kthehet në mbijetesë , duke patur të ardhura të ulëta. Sipas vrojtimit të Bankës Shqiptare , më shumë se gjysma e familjeve shqiptare kanë të ardhura nga 0 deri në 50 mijë lekë të vjetra. Një pjesë e familjeve shqiptare , janë në kufijtë e varfërisë. Të dhënat e INSTAT dhe EUROSTAT, tregojnë se të ardhurat e familjeve shqiptare janë aq të ulëta sa një pjesën më të madhe mjaftojnë vetëm për tu ushqyer e për të kryer pagesat e domosdoshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist