Falimenton Cambridge Analytica!

Written by on 03/05/2018

Cambridge Analytica, kompania e konsulences politike ne qender te skandalit te shkembimit te te dhenave nga Facebook, falimenton. Firma u akuzua per marrjen ne menyre te parregullt te informacionit personal ne emer te klienteve politike. Sipas Facebook, te dhenat per deri ne 87 milione anetare te saj u moren nga nje aplikacion dhe me pas u kaluan ne llogarine e kompanise se konsulences politike. Pavaresisht mbylljes se kompanise, Facebook thote se hetimi i kompanise ne kete çeshtje do te vazhdoje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist