Fakte te reja historike dalin nga objektet e kultit ne Berat

Written by on 19/07/2018

Fakte te reja historike dalin nga objektet e kultit ne Berat

Fakte te reja historike dhe gjetje arkeologjike po dalin ne drite gjate punimeve per rikonstruksionin e tre objekteve te kultit islam ne Berat.Kreu i Drejtorise se Kultures Kombetare, thote se ka pritshmeri te larte qe ne nje te ardhme te afert aty te krijohet edhe nje minipark arkeologjik. Rikonstruksioni i xhamise Mbret asaj te Beqareve dhe Teqese Helvetike ne Berat pritet te perfundoje vitin e ardhshem.

Fakte te reja historike dalin nga objektet e kultit ne Berat


Current track

Title

Artist

Background